De Wafelbakker

Ik ben Peter Simpelaar de zoon van Pieter en Pietertje uit het Zeeuws Vlaamse Oostburg.
Sinds mijn 14e bak ik al op professionele wijze Brusselse wafels.
Eerst bij de bakker waar ik werkte en later als zelfstandig ondernemer.
Op bakkerijschool "ter Groene Poorte" in Brugge heb ik een zeven jarige 
bakkersopleiding gevolgd en met goed resultaat afgesloten. 
Na werkzaamheden bij diverse patisserie huizen heb ik met mijn broer
zo'n 8 jaar een eigen patisserie mogen runnen in Oostburg en later in Sluis. 
Hiermee kwam de markthandel op de achtergrond te staan. 
 En dat is jammer voor zo'n fantastisch product, ik sta te popelen om u weer te 
ontmoeten op de diverse markten en braderieën en heerlijke wafels voor u te bakken. 
Uiteraard ben ik ook in te schakelen voor bedrijfsfeesten of evenementen.
 
Wilt u meer info of een offerte mail naar
 
 
  Afbeelding invoegenOp de bovenstaande foto ziet u "zwarte" wafels, deze heb ik zo'n 10 jaar geleden gebakken tijdens een speciale herintroductie-actie van Nike. Hierbij werd een oude hardloopschoen met een wafelmotief zool opnieuw geïntroduceerd als sneaker.